Hybrideleren

Directeur ROC Aventus & Wethouder Gemeente Deventer op werkbezoek

Hybrideleren

Hybrideleren, of ook wel praktijkleren genoemd. Elke woensdag middag komen er 12 studenten van ROC Aventus naar the Mall in Deventer om daar les te krijgen en praktijkervaring op te doen. Dit is een combinatie van les krijgen op maat om het vervolgens direct in de praktijk uit te voeren. In Februari was de directeur van Roc Aventus en de Wethouder uit Deventer op werkbezoek. Tof om iets te mogen delen van wat we doen en wat samenwerken betekend.

Met de Wethouder in gesprek

Onderwijs is ook vragen stellen aan de wethouder! over samenwerken, wat is de rol van de gemeente Deventer bij jeugdbeleid, wat merken jongeren van politiek…

Met de Directeur in gesprek

In gesprek met de directeur van Roc Aventus en hem meenemen in wat je in de praktijk leert. Hoe gaaf is dat!